Annoncørbetalt indhold

Bliv klogere på Ahref og domæne rating

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du interesseret i linkbuilding og SEO? Så er du nok også stødt på begrebet domæne rating, som er et begreb der dækker over en automatisk ranking af hjemmesider.

Begreber som dette er relevante, hvis du arbejder med søgemaskineoptimering, linkbuilding og online marketing, da det kan muliggøre større online aktivitet og bedre online prioritering af din hjemmeside.

Annonce

Du kan herunder læse en kort introduktion til domæne rating og Ahref, som er et privat firma som har lanceret sin egen domæne ranking teknologi.


Hvad er domæne ranking?

En domæne rating er en automatisk beregning af en hjemmesidens styrke. Denne udregning bliver baseret på linkprofilen af hjemesiden, og det er en beregning som oftest anvendes som SEO værktøj.

Din hjemmesides domæne ranking kan udregnes ved at foretage tre udregninger. Du skal finde antallet af domæner som linker til din hjemmeside, du skal finde scoren på de domæner, som linker til din hjemmeside, og så skal du undersøge antallet af sider, som hvert eneste domæne linker til.

Hvis du vil forbedre din domæne ranking, så skal du sørge for at øge antallet af links eller sider, som linker til dit domæne. Her gælder det blot om, at du skal være kritisk over for den hjemmeside, som linker til din hjemmeside. Har siden mange inaktive links, vil værdien for dit link blive mindre, og dermed har du mindre sandsynlighed for at din domæne rating stiger.


Hvad er Ahref?

Ahref er et privat firma, som har skabt domæne rating (DR) som en udregning for, om en hjemmeside eller et domæne er godt. Dermed har Ahref skabt en værdi for domæne autoritet, som ikke vurderer en hjemmeside ud fra dens indhold, men i stedet vurderer domænet for hjemmesiden.

Denne udregning af domæne rating kan anvendes til at undersøge sandsynligheden for, at en hjemmeside vil blive rangeret i Google på bestemte søgeord. Læs mere om domæne rating fra Ahrefs og forstå hvordan selve udregningen af domæne ratings foregår.


Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding kan i nogle tilfælde anvendes til at manipulere domæne rating. Men særligt anvendes linkbuilding også til at skabe mere trafik på en hjemmeside, hvilket er et anderledes tal end et højt domæne rating.

Du kan tilføje links til dit domæne hos andre hjemmesider, som vil kunne øge chancen for trafik på din hjemmeside. Hver gang du tilføjer en subdomæne til en side, vil din egen domæne rating blive boostet, hvilket du kan gøre ved brug af linkbuilding.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.