Annonce
Butiksliv

Bøde og sur smiley til Joe & The Juice: Opbevarede kødpålæg under uhygiejniske forhold

Joe & The Juice i Frederiksberg Centret (den i gadeplan ved Solbjerg Plads-indgangen) er blevet tildelt både en sur smiley og et bødeforlæg på 10.000 kroner. Foto: Bo Børresen
Skinke-, kalkun- og kyllingepålæg blev kasseret på stedet hos Joe & The Juice i Frederiksberg Centret. Nu får episoden konsekvenser for flere hundrede medarbejdere, der alle sendes på kursus.

Et kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen 28. april til førte, at Joe & The Juice i Frederiksberg Centret (den i gadeplan ved Solbjerg Plads-indgangen) måtte inkassere både en sur smiley og et bødeforlæg på 10.000 kroner.

I en kontrolrapport konstaterer den tilsynsførende fra Fødevarestyrelsen, at temperaturen i disken med opbevaringsbeholdere til pålæg var alt for høj.

Temperaturen ved kalkunbryst-pålægget (cirka 25 skiver) blev målt til +15.2°C. Ved skinke- pålægget (cirka 15 skiver) var temperaturen +13,1°C, og ved den varmebehandlede kylling (cirka halv beholder) +9,4°C.

Annonce

Kødpålægget blev straks kasseret, og temperaturen rettet. Men den sure smiley og bødeforlægget slap Joe & The Juice ikke for.

Der er begået klare fejl

Kasper Garnell, der er partner hos Joe & The Juice, fortæller, at man er ked af sagen og understreger, at der allerede er taget hånd om situationen:

- Vi kan bekræfte anmærkningerne fra Fødevarestyrelsen. Vi stræber altid efter at have de højeste standarder i vores forretninger, og normalt får vi også glade smileys. Myndighedernes regler er også vores grundlov, betoner Kasper Garnell og fortsætter:

Joe & The Juice har ikke kun taget konsekvensen lokalt (...) Derfor indkalder vi nu alle vores 550 ansatte i vores forretninger til et obligatorisk kursus.

Kasper Garnell, partner hos Joe & The Juice

- Alle ansatte uddannes ved ansættelse og i det daglige samarbejde i at følge nøje fastlagte procedurer grundigt og samvittighedsfuldt. I det konkrete tilfælde fra Frederiksberg er der begået klare fejl, som vi beklager meget. Der må ikke herske tvivl om regler og procedurer i vores butikker, og derfor er den manglende overholdelse også uacceptabel.

Annonce

550 ansatte skal på kursus

Kasper Garnell oplyser, at hændelsen i Frederiksberg Centret får konsekvenser for ansatte i alle Joe & The Juice-forretninger:

- Joe & The Juice har ikke kun taget konsekvensen lokalt. Sagen er en anledning til at understrege, at vi til enhver tid skal praktisere den højeste standard på alle områder. Det er ikke en teoretisk øvelse, siger han og konkluderer:

- Derfor indkalder vi nu alle vores 550 ansatte i vores forretninger til et obligatorisk kursus, som skal sikre, at Joe & The Juice lever op til vores egne - og myndighedernes - regler på området. Samtidig indfører vi en ny egenkontrol, som medarbejderne også trænes i.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport står til offentligt skue i forretningen, som reglerne foreskriver. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Nu skal ikonisk vandtårn vækkes til live: Her er de vilde planer

Frederiksberg For abonnenter

Her er ugens bolighandler på Frederiksberg

boligjagt For abonnenter

Kender du de skjulte smutveje? Her er 3 måder, du kan få foden indenfor på lejemarkedet

Debat

Vejen til et CO2-neutralt København stopper ved Værnedamsvej

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Byliv

I 15 år har kommunen ladt tomt baghus forfalde: Beboere drømmer om at bruge det til fælleslokale, men kommunen siger nej

Klumme

En stærk forkæmper for forsvaret – H.C. Haxthausens gravsted på Solbjerg Parkkirkegård

Trafik

Johannes har løsningen: - Sådan får vi færre fartsyndere på Frederiksberg

Butiksliv

Udvidet udeservering eller ikke udvidet udeservering? Nu er der truffet en beslutning

Virksomheder klynker over inflation - og tjener penge som aldrig før

112

Hørte du braget? Derfor var forsvaret til stede på genbrugspladsen Bispeengen

Frederiksberg For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Frederiksberg

Undgå køen For abonnenter

Copenhagen Marathon lukker gader på Frederiksberg på søndag: Sådan undgår du trafikkaos

Annonce