Annoncørbetalt indhold

3 tips til at give det rette smykke i gave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde en gave til én man holder af. Et smykke er ofte en sikker vinder, da mange forbinder det med en særlig tanke. Det er en ideel gave til en mand eller kvinde, som går op i sit udseende og detaljer. Så køb smykker her, og giv en rigtig god gave. Læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvordan du finder det rette smykke.


Annonce

Overvej hvilket smykke du skal vælge

Smykker er næsten altid et hit, når det kommer til gaver. Køb smykker her, og finde en personlig gave til én du holder af. Når du leder efter smykker, skal du forholde dig til, om du vil give en halskæde, et armbånd, øreringe eller en ring. Med en sød halskæde eller et par fine øreringe, går man sjældent galt i byen, da det ikke kræver, at du kender til et bestemt mål. Hvis du giver en ring, er det derimod sværere, da du skal kende gavemodtagerens ringestørrelse. Dernæst skal du forholde dig til, hvilket look smykket skal have. Et feminint look er oftest lig med små og diskrete smykker med sten. Mens et råt look oftest forbindes med store og enkle smykker. Derfor kan det være en god idé at se på, hvordan din gavemodtager oftest udtrykker sig.


Guld eller sølv

Det kan være svært at finde ud af, om man skal købe smykker i guld eller sølv. Oftest handler det om hvilken farve, der fremhæver én bedst. Hvis man har en kold hudtone, komplementerer sølvsmykker oftest bedst, mens guld komplementerer en varm hudtone bedst. Det kan være svært at vurdere, om man har en varm eller kold undertone. Den kolde undertone fremstår huden ofte mere lyserød, og har tendens til solskoldning. Samtidig har denne undertone ofte grønne eller blå øjne og blond hår. Hvis der derimod er tale om en varm undertone, fremstår huden ofte mere gullig og gylden. Samtidig følger ofte en brun eller grøn øjenfarve og en brun, rød eller sort hårfarve. Så køb smykker her, og prøv dig frem!


Affektionsværdi

Et smykke er en særlig gave, da den har affektionsværdi. Med andre ord får smykket en vis betydning, da den minder gavemodtageren om, hvorfor og hvornår man har fået smykket. Køb smykker her, og giv en gave, som vil blive husket. Hvis du for eksempel giver dit barnebarn en halskæde i konfirmationsgave, får den en helt anden betydning end hvis, han eller hun selv havde købt smykket. Man mindes nemlig dels om begivenheden, men også om vedkommende der har givet gaven. Et smykke har altså ikke nødvendigvis en økonomisk værdi. Hvis du selv brænder inde med en masse gammelt guld, kan du også få det omsmeltet til et smykke, der vil passe til gavemodtageren.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.