Annonce
Byliv

19-årige Stefanos 'fader' fyrene på Finsensvej

Den tidligere frisør på Finsensvej 37 A er lukket ned og er nu overtaget af Cut By Stefanos, som er ejet af Stefanos Elias El Assal. Foto: Julie Stougaard

Inde hos frisøren Cut By Stefanos på Finsensvej 37 A vrimler det med mennesker. Foruden ejeren, 19-årige Stefanos Elias El Assal, og kunden i stolen har tre unge fyre taget plads i lokalet. De er venner af Stefanos og får sig en lille snak, mens han rutineret fører trimmeren gennem håret på den unge mand i stolen.

- Jeg bliver klippet her af Stefanos en gang om ugen, og så sidder vi og får en lille sludder og tager nogle gange ud og spiser sammen bagefter, når han er færdig. Det er hyggeligt, siger den ene af vennerne med et smil.

Styr på stilen

Siden Cut By Stefanos tidligere på året overtog damefrisøren Sheila Hair Center, er det hovedsageligt unge mænd, der lægger vejen forbi salonen. Og Stefanos er da også helt skarp på, hvad de unge vil have.

- Jeg er god til at lave en 'fade', siger han med et overbærende smil til journalisten, der er nødt til at få forklaret, hvad sådan en frits indebærer. Det viser sig at være en klipning, hvor nakken er helt bar, og håret op efter bliver gradvist længere og længere.

En sådan klipning koster 200 kroner, og skal skægget også have en tur i forbindelse med en fade, skal man af med 250 kroner.

Du kan se mere og booke tid på salonens Instagram her.


Annonce
Annonce
Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Erhverv For abonnenter

Burgersted har vendt underskud til overskud: - Vi er altid på udkig efter nye steder at åbne

Virksomheder klynker over inflation - og tjener penge som aldrig før

Annonce