Annoncørbetalt indhold

Vil du sikre ejendommen ved nøgletab? Få elektronisk sikring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad er pointen med at skifte en gammel låsecylinder, der kræver en klassisk nøgle, ud med en ny, elektronisk løsning i form af adgangskontrol? I villaer giver det måske ikke så meget mening at skifte fra de gammeldags nøgler til noget nyt. Men hvis du har en ejendom med flere lejligheder eller en virksomhed, hvor mange mennesker skal kunne låse sig ind, så er adgangskontrol en ret god løsning.

Elektronisk låsesystem har et par fordele frem for de klassiske låse

Elektronisk adgangskontrol, hvor folk fx låser sig ind med en kode eller en brik, har den fordel, at du løbende kan gøre koder eller brikker ineffektive efter behov. Lad os tage ejendomme med lejemål som eksempel. Når en beboer flytter ud, er det ikke altid, de får afleveret alle nøgler. Måske har de mistet en nøgle undervejs. Er en nøgle gået tabt, skal låsecylindre skiftes. Med brikker skal de ikke.

Slet dine nøglebrikker fra systemet, lige så snart de går tabt

For du kan slet og ret bare fjerne en tabt brik fra dit system, så den så ikke længere giver adgang til ejendommen. Så et elektronisk låsesystem med nøglebrik gør det muligt at handle med det samme, når du får kendskab til, at en brik er gået tabt. Lige så nemt som det er at slette brikker fra dit system, lige så nemt kan du gøre brikker adgangsgivende til ejendommen, så nye brugere så kan låse sig ind.

Er din matrikel i Frederiksberg? Så kontakt en låsesmed i Valby

Søger du et låsesystem med nøglebrik i Frederiksberg eller Valby, kan du tage fat i en lokal låsesmed. For en Valby låsesmed kan ikke blot sælge mekanisk sikring og låsecylindre til klassiske nøgler, men er i dag også specialiseret inden for elektroniske låsesystemer, der egner sig til større ejendomme med mange beboere og til erhverv. Måske finder du også andre nyttige teknologier hos en låsesmed.

Hvilke andre sikkerhedsløsninger tilbyder en låsesmed?

Hvis du har en ejendom med flere lejemål, kan det være aktuelt at sætte et nyt brevkasseanlæg op, hvis de gamle postkasser er ved at være slidte. Og har du en virksomhed i et industrikvarter, hvor du ønsker at holde øje med, hvem der dukker op på matriklen, kan du hos en låsesmed måske få hjælp til at få videoovervågning sat op. Husk dog at iagttage gældende regler for videoovervågning.

Så en moderne låsesmed kan meget – find et elektronisk låsesystem og andre teknologier hos dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.