Annoncørbetalt indhold

Vær sikker på den bedste bolighandel med en boligadvokat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du er der næsten! Huset er fundet, og sælger er med på at sælge det. Det har den rette beliggenhed og indeholder alt det, som du havde gjort af forventninger om, at dit hus skulle indeholde. Både du og sælger er glad, du har fået pengene i orden, og du skal bare skrive under: Så har du fået drømmehuset. Men så er det, at der kommer nogle slemme overraskelser, som hverken mægler eller sælger havde fortalt dig noget om - overraskelser, som kommer til at koste dig mange penge i det lange løb. Så var bolighandlen alligevel ikke så god, som du havde troet. Der havde det nok været smart at have en boligadvokat inde over det.


Din repræsentant i bolighandlen

En boligadvokat (som eksempelvis her: Boligadvokat Frederiksberg) er ejendomsmæglerens modpart i en bolighandel. Hver ejendomsmægleren er repræsentant for sælger, er boligadvokaten din repræsentant, som gennemgår handlens juridiske aspekter, så du står bedst muligt, når du køber bolig. De forholder sig dermed kritisk til boligen og alle de tilhørende aspekter, som ejendomsmægleren ikke har pligt til at oplyse dig om. Derfor er det meget praktisk at have jurist i ryggen - så får du ingen grimme overraskelser.


Hjælper med alle aspekter af bolighandlen

Din boligadvokat gransker ikke kun købsaftalen, som du har lavet med mægleren, men også alle de andre dokumenter, der har indflydelse på bolighandlen. Det gælder for eksempel en tilstandsrapport af boligen, en el-rapport eller energimærkningen af huset. Advokaten kigger det hele igennem og sikrer sig, at der er alle de fornødne oplysninger, så du står så sikkert som muligt. Derudover kan advokaten også hjælpe dig med granskning og tinglysning af skødet, så du er sikker på at være den reelle ejer af ejendommen.


Advokatforbehold giver dig større sikkerhed

Når du har en advokat inde over bolighandlen, er det en god ide at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen. Det giver dig de bedste muligheder for at komme ud af et boligkøb igen. Med et advokatforbehold indgår du egentlig købsaftalen med den forudsætning, at din boligadvokat godkender handlen. Hvis advokaten derimod ikke mener, at handlen er i orden, kan du altid fortryde handlen igen - naturligvis inden for en given periode, hvis du har skrevet under på aftalen.

Uden et advokatforbehold har du en periode på 6 hverdage, hvor du kan bruge fortrydelsesretten. Her skal du give enten sælger eller mægler skriftlig besked inden fristen, samt betale 1% af købesummen til sælger. Der er altså penge at hente ved at få skrevet advokatforbehold ind i aftalen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.