Annoncørbetalt indhold

Uddannelse for voksne - det er aldrig for sent at få sin uddannelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er aldrig for sent at tage sin uddannelse – heller ikke som voksen. Med forberedende voksenundervisning (FVU), eller en HF på VUC, kan du skabe bedre vilkår for et sundt og interessant arbejdsliv i fremtiden. Uddannelserne på VUC tager højde for, at du er voksen og måske har børn eller arbejde ved siden af, så der vil er gode muligheder for at tilpasse din uddannelse til netop dit liv. Læs mere om HF VUC og forberedende voksenundervisning her, og bliv klogere i denne artikel.

Bliv bedre til dansk og matematik med forberedende voksenundervisning

Hvis du føler dig usikker i læsning og skrivning eller matematik, så kan forberedende voksenundervisning (FVU) være det rette for dig. FVU tages i trin – der er fire trin på dansk og to på matematik. Du kan tage FVU online eller som holdundervisning med andre voksne. Hvis du gennemfører dansk trin 4 og matematik trin 2, så får du adgang til at søge optagelse på erhvervsuddannelser fx inden for social- og sundhedssektoren, salg og handel, køkkenarbejde, el- og VVS-arbejde og meget mere.

Tag en HF for voksne, og få nye muligheder

En HF for voksne er et godt valg, hvis du har ønsker om at fortsætte på en videregående uddannelse i fremtiden.

En fuld HF tager minimum to år, men der er også mulighed for kun at læse enkelte HF-fag på baggrund af de mål og drømme, du har for dit fremtidige arbejdsliv.

På KVUC i København, kan du læse HF online eller på hold i centrum af København - det kan således gøres fleksibelt uanset, hvor du befinder dig i landet, og hvordan din dagligdag ser ud.

Hvad kan du bruge en HF til?

HF kan åbne en række døre i din fremtid. Hvis du vælger at læse et eller flere enkelte fag, kan du:

·    Forbedre dine kompetencer i disse fag

·    Tage de sidste fag, du mangler, for at komme ind på en videregående uddannelse (hvis du fx allerede har nogle fag fra tidligere uddannelse).

·    Forbedre dine muligheder for at komme ind på et studie (fx gennem kvote 2).

·    På et senere tidspunkt læse flere enkeltfag, så du til sidst får sammenstykket en fuld HF

·    Komme stille og roligt i gang igen efter en periode uden uddannelse.

·    Hvis du vælger at læse alle de fag, der indgår i en fuld HF, får du adgang til at søge ind på korte og mellemlange videregående uddannelser.

Hvad kan du ellers undervises i på KVUC?

På KVUC kan du vælge mellem et bredt udvalg af uddannelser, fag og kurser. Udover HF kan du supplere din gymnasiale eksamen med fag på forskellige niveauer, så du kan opfylde de adgangskrav, dit drømmestudie har. Du kan også finde efteruddannelseskurser til dine medarbejdere, så det faglige niveau stiger i din virksomhed eller organisation. KVUC tilbyder også 9. og 10. klasse for voksne samt undervisning for ordblinde.

Det er aldrig for sent at tage sin uddannelse, uanset om du er ung eller ældre. Få de kompetencer, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme med en voksenuddannelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.