Annoncørbetalt indhold

Sov bedre med den rigtige seng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

God og vedvarende søvn er noget af det vigtigste for os. De fleste lever travle og hektiske liv, som til tider kan være stressende og slidsomt i længden. Derfor er en ordentlig søvn ekstremt vigtig, hvis du gerne vil have det optimale ud af din hverdag. I forhold til det at sove godt, er der en hel del parametre, der kan spille ind. Noget af det, som du kan gøre noget ved, handler om valget af den rette seng. Vi tilbringer utroligt mange timer af vores liv i sengen, og vores søvn er meget afhængig af dens kvalitet, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra tid på at sikre sig, at den rent faktisk er rigtig for dig. I den forbindelse er der flere forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på. Noget af det første, som du skal kigge efter, tager udgangspunkt i støtte og komfort. Madrasser er ofte inddelt i komfortzoner, som er med til at give støtte forskellige steder på kroppen, når du ligger i sengen. Her er det vigtigt, at du vælger en seng, hvor komforten er i top. Du kan også undersøge, om du evt. har brug for en elevationsseng, der kan hæve, sænke og rette sig efter dit individuelle behov. Du kan også vælge en Hästens seng, hvis du ønsker en seng af særligt høj kvalitet.

Danske design traditioner

Dansk møbeldesign er kendt over hele verden. Vi har i Danmark meget stolte traditioner indenfor minimalistisk og stilrent design, der har fokus på bæredygtighed og repræsenterer danske værdier. De danske møbelhuse bærer præg af deres store historiske betydning og udvikling, og vi er i Danmark et af lande, som er bedst kendt for vores populære, tidløse og unikke møbeldesigns. Dette gælder både i forhold til verdenskendte møbelarkitekter, tegnere og producenter samt i forbindelse med de historiske møbelhuse, som de har tilhørt og tilhører den dag i dag. Netop tidløsheden og det minimalistiske look er sandsynligvis en af årsagerne til, hvorfor det moderne danske design igen og igen vinder frem i både danske og udenlandske hjem. Mange virksomheder og institutioner har også taget det danske design til sig, hvor det bliver mere og mere populært at vælge danske klassikere fremfor andre og mere internationale valg. De danske møbelhuse har i stigende grad specialiseret sig i danske designklassikere og den funktionalistiske stil, som de repræsenterer. Her spiller det bæredygtige element en stor rolle, da møblerne designes af gode og holdbare materialer, der sjældent skal udskiftes. Det tidløse design er ligeledes vigtigt, da det enkelte møbel således ikke er forankret i en bestemt bevægelse, men derimod kan bruges i forskellige sammenhænge på tværs af tid og sted. Dansk møbeldesign er lig med kvalitet, æstetisk og bæredygtig bevidsthed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.