Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du liv i din printer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En printer er en vigtig del af mange arbejdspladser og hjemmekontorer. Og er der noget mere frustrerende, at stå med en masse dokumenter der skal printes, og printeren så bare ikke fungerer.

Præcis ligesom alle andre elektroniske apparater, kræver printere også en smule vedligeholdelse for at sikre, at de fungerer optimalt og holder i så lang tid som muligt. Men hvordan passer man egentlig godt på sin printer? Her får du et par gode bud.

Rens printhovedet

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at holde din printer i god stand, er at rense printhovedet. Printerhovedet er det stykke, der sprøjter blæk ud på papiret, og det kan samle snavs og støv over tid, hvilket kan føre til printerproblemer.

Det er en af de mest almindelige årsager til printerproblemer er et tilstoppet printerhoved. Det kan resultere i udskrivning af stiplede linjer, manglende farver eller endda helt blanke sider. Hvis du gerne vil passe godt på din printer, kan du derfor med fordel rense printhovedet med jævne mellemrum.

●      Sluk printeren og tag strømkablet ud.

●      Fjern blækpatronerne.

●      Find printerhovedet - det er normalt placeret under blækpatronerne.

●      Rengør printerhovedet forsigtigt med en blød, tør klud eller vatpind.

●      Brug aldrig alkohol eller andre rengøringsmidler, da de kan beskadige printerhovedet.

●      Sæt blækpatronerne tilbage og tænd printeren.

Skift blækpatronerne

Blækpatronerne er den del af printeren, der indeholder det blæk der bliver printet på papiret, og de skal udskiftes, når de er tomme. Du kan normalt se en advarsel i softwaren eller på printeren, når blækpatronerne er ved at løbe tør.

Hvis du ignorerer advarslen, kan det føre til dårlig kvalitet af dit print. Når du skal skifte blækpatroner, skal du sørge for at slukke printeren og vente på, at blækpatronerne køler af, inden du fjerner dem. Følg instruktionerne i printerens manual eller på emballagen, når du sætter de nye blækpatroner i.

Hvorfor ikke bare skifte printeren ud?

Selvom det på ingen måde er svært at skifte sin printer ud med en ny model, når der opstår et problem, er det ikke altid sikkert at det er den bedste løsning. For selvom du på kort sigt får løst dit problem med din printer, så vil det samme med tiden også opstå med din nye printer. Det kan derfor være en god idé at lære hvordan man vedligeholder sin printer bedst muligt, så du ikke hele tiden skal kaste penge efter en ny printer igen og igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.