Annoncørbetalt indhold

Pift Frederiksberg-boligen op med flotte rammer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der skal tænkes noget kreativt, når man skal indrette en rigtig Københavner-lejlighed. Ofte er boligerne på få kvadratmeter og det betyder selvfølgelig lidt kreativ indretning. Der er ganske enkelt noget hyggeligt over de mindre lejligheder, men det kommer også an på hvordan de er indrettet. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan man kan lave flot interiør i små lejligheder. Læs med her.

Rammer giver kant

Indenfor dekoration spiller rammer en kæmpe rolle. Rammer kan fås til blandt andet spejle, malerier og plakater. Netop sidstnævnte er ét af de hotteste interiør styles, der er ’in’ for tiden. Plakater kan fås i mange varianter, som er med til at give masser af personligt udtryk til hjemmet. Særligt dem, der er indrammet.

De populære posters kan f.eks. fås med illustrationer, kunstværker, citater, eventyr, natur og som fotos. En fed måde at hænge disse plakater op på, er ved at sammensætte forskellige prints med hinanden. Hæng dem gerne asymmetrisk og forskudt for at gøre væg indretningen unik og spændende. Du kan for eksempel også vælge både sorte rammer og træfarvede. Brug gerne væggen som dit kunstværk, som er med til at give boligen det look du ønsker.

Brug pladsen der hvor den er

Hvordan får du mere plads i den lille bolig? Du kan for eksempel bruge pladsen til loftet. Overvej at anskaffe dig nogle høje reoler, som går hele vejen op til loftet. Disse kan være både brugbare i stuen, køkkenet eller soveværelset. Har du en seng med plads nedenunder, kan du også sætte diverse opbevaringskasser der.

Et godt tip er desuden at vælge at investere i en sovesofa, fremfor en seng eller almindelig sofa. Om ikke andet hvis du ofte får gæster eller bor i en ét-værelses. Funktionelle møbler går desuden ind under minimalistisk stil, så derfor er det også en stil, der særdeles trender.

Lev minimalistisk

Det kan ikke siges bedre, når det kommer til indretning og små boliger. Jo færre ting du har, jo mere plads. Det kan være lidt at en forvandling at gennemgå, når man vil leve minimalistisk, men det kan have mange fordele. Du kan eksempelvis gennemgå alle dine ejendele for at se, hvad du egentlig kan skille dig af med.

Lyse farver i hjemmet

Mørke farver har det med at få et rum til at synes mindre end det er. Du bør derfor overveje at holde væggene i lyse farver og sørge for, at både naturligt og kunstigt lys er fremtrædende i boligen.

Hold hjemmet organiseret

Rod og kaos hænger ikke sammen med små boliger, derfor bør du sørge for at dine ting har bestemte pladser. Igen handler det om at udnytte pladsen, hvorfor flotte kasser eller æsker blandt andet også er effektive i de små hjem.

Overvej rumdelere

Hvis du gerne vil have et rum til at synes større, kan du gøre brug af rumdelere. Selvom de egentlig deler et værelse op, vil det betyde at det ligner der er to. Rumdelere er desuden enormt gode til opbevaring, så er der også andre fordele ved dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.