Annoncørbetalt indhold

Overnat i det fri på Sjælland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du altid drømt om at prøve at sove ude i det fri, eller har du allerede taget denne fantastiske oplevelse til dig? Der er mange steder rundt omkring på Sjælland, hvor du har mulighed for at sove under stjernerne og virkelig opleve den skønne natur helt tæt på.


Det kan også være, at en nat under åben himmel lyder lige vild nok i dine ører. Fortvivl ej, for der findes også mange dejlige campingpladser, hvor du enten kan tage eget telt med eller eventuelt leje en hytte. På den måde kan du nyde naturen tæt på om dagen, og samtidig sove bag fire vægge om natten.

Campér i luksuriøse omgivelser 

Det behøver ikke være primitivt at tage på tur med overnatning ude i naturen. Der er gennem de seneste år kommet mange tilbud, som kombinerer ønsket om dejlige naturoplevelser med behovet for gode overnatningsmuligheder.


Du kan nemt finde campingpladser på Sjælland, som har stort fokus på en unik oplevelse i naturen kombineret følelsen af luksus. Disse steder er gode bud på, hvor du kan blive forkælet efter en lang dag udendørs:


●     Tenthouse ved Lynæs Surfcenter

●     Vingården Garbolund

●     Gilleleje Camping og Feriecenter

●     Luksuriøse shelters ved Nivå Camping


Fænomenet glamping er blevet mere og mere populært, fordi det er nemt, og du behøver ikke være outdoor-ekspert med diverse udstyr for at kunne få en dejlig naturoplevelse.

Det skal du besøge

Der er også mange andre oplevelser på Sjælland, som du kan kombinere med din campingferie.


I Nordsjælland kan du nyde godt af lækre strande, spændende skove og et væld af interessante muséer, som rummer alt fra kongehusets historie til Utzons arkitektoniske verden i Fredensborg og den moderne kunst på Louisiana.


Hvis du er i nærheden af Kalundborg, kan du også tage SAMSØLINJEN til Samsø, hvor du kan tage på en endagstur eller overnatte på en af de mange campingpladser ude ved vandet.


På Sydsjælland kan du opleve Møns Klint og Stevns Klint. Begge er eksempler på, hvordan den vilde og rå natur kan påvirke vores lille land. Besøg eventuelt GeoCenter Møns Klint, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvordan vejr og vind påvirker landskabet.


Du kan også få en vild og unik oplevelse ved at besøge Skovtårnet. Her midt i den fredede statsskov kan du følge den 650 meter lange spiralformede rampe, som tager dig højt op over træerne toppe. Her kan du i 45 meters højde opleve Sydsjælland på en helt ny måde, og måske kan du se ned til dit glampingtelt, som ligger tæt på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.