Annoncørbetalt indhold

Kontorartikler og tilbehør du har brug for til hjemmekontoret

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du er freelancer og blot skal sende et par fakturaer om måneden, eller om du har en større webshop eller virksomhed der dagligt sender kuverter og konvolutter til kunder og leverandører, så kan det være en god idé at få styr på hjemmekontoret.

I denne artikel kommer vi ind på alt hvad du har brug for af udstyr og tilbehør, så du altid er klar til en hvilken som helst opgave. God læselyst!

Hæve/Sænkebord

Mange arbejdsopgaver kræver i dag væsentlig tid foran computeren. Det kan dog medføre rygsmerter og andre problemer hvis man ikke bevæger sig nok, eller holder en dårlig stilling i flere timer.

Derfor anbefaler vi et godt hæve/sænkebord så du altid har mulighed for at justere din position. Det er muligt at købe borde med eller uden motor, så man altid kan finde et bord der passer til ens budget.

Ordentlig stol

En god stol er på samme måde som et ordentligt skrivebord også en nødvendighed til folk der arbejder foran computeren, eller for eksempel sidder og pakker breve og forsendelser dagen lang.

Igen er fokus på at skåne kroppen og undgå at der opstår spændinger og belastninger for musklerne ved langvarige dårlige stillinger. Ergonomiske stole kan være effektive til at sikre korrekt kropsholdning, men også billigere alternativer kan være gode valg.

Printer og scanner

Selvom vi i dag klarer en del opgaver ved hjælp af e-mail og internettet, er der stadigvæk et aktuelt behov for at have en printer og scanner på hjemmekontoret.

Det kan være vigtigt at have muligheden for at printe fakturaer til erhvervskunder, lønsedler til ansatte og følgesedler til kunderne, ligesom det også kan være nødvendigt med en god scanner der kan omdanne dine fysiske papirer til et digitalt format nemt og hurtigt.

Arkivskab

Har man overhovedet et hjemmekontor, hvis ikke man har et arkivskab? Ikke nok med at man får muligheden for at organisere og rydde op i alle de mange papirer og fakturaer forbundet med virksomheden, kan det faktisk også være et lovkrav i nogle tilfælde.

Siden lovgivningen omkring GDPR trådte i kraft, er det nemlig et krav at man kan opbevare papirer med følsomme oplysninger i et aflåst skab eller lignende.

Konvolutter, kuverter og papkasser

De fleste virksomheder har behov for at kunne sende regninger og fakturaer, følgesedler og andre vigtige oplysninger til deres kunder, distributører og andre samarbejdspartnere. Samtidig kan visse kommuner også kræve fysisk dokumentation, så derfor er det nødvendigt at være udstyret med tilstrækkelige konvolutter, kuverter og anden emballage.

Især konvolutten har været fast inventar på danske kontorer i utallige år, og fortsætter nok i mange år endnu. Man kan i dag få mange smarte konvolutter der ikke blot kan bruges til normale forsendelser, men faktisk også til produkter og andre genstande der fylder lidt mere end et A4 papir.

Papirkurv

Mange danskere der arbejder hjemmefra oplever stress i forbindelse med deres omgivelser, og en af de helt store syndere, er netop et rodet hjem der distraherer fra arbejdsgangen.

En simpel papirkurv er måske ikke det første man tænker på når man skal indrette sit hjemmekontor, men hvis ikke man har en nem og hurtig måde at komme af med affaldet på, så kan det hurtigt blive tydeligt på rodet.

Post It blok

Kender du det, at du får en god idé men et par minutter senere har glemt den igen? Du kan selvfølgelig bruge din mobil, eller computer til at forevige disse tanker, men en Post It note kan også være en effektiv og overskuelig måde at klare disse ting på.

Fordelen ved disse fysiske påmindelser, er netop at man ikke kan undgå at se dem. Vi anbefaler du klistrer vigtige datoer og tidspunkter direkte på din monitor, skrivebord eller andre åbenlyse steder, så du altid husker på de vigtige detaljer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.