Annoncørbetalt indhold

Kan man kombinere Lean og Six Sigma?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Til trods for, at man med Lean og Six Sigma har to forskellige tilgange til en problemløsning, er det ikke muligt at kombinere dem. Faktisk er det oplagt at gøre det.

Når man kombinere Lean og Six Sigma får man en mere struktureret tilgang til at løse de problemer, der måtte opstå i en organisation.

Derfor er der i de senere år flere virksomheder, der har påbegyndt arbejdet med Lean Six Sigma, da det kan vise sig at skabe stor værdi for deres forretning.

Hvad er Lean Six Sigma?

Hvis man slår Lean og Six Sigma sammen, får man en helt ny tilgang til problemer i en virksomhed. Det er nemlig en tilgang, der kombinere det bedste fra to verdener.

En kende forenklet kan man sige, at man får en tilgang, hvor der ikke kun er fokus på flow, som opnås ved at fjerne aktiviteter, der ikke skaber værdi, men også på kvalitet.

Med Lean Six Sigma er der i lige så høj grad fokus på at løfte kvaliteten af alle aspekter af værdikæden, ved at eliminere de variationer, der opstår i de enkelte aktiviteter.

Undervisning i Lean Six Sigma kan være en god investering

Som virksomhedsejer er det nemt at købe sig fattig i undervisning og uddannelse. Inden man kaster sig ud i det, skal man derfor sikre, at det er en god investering.

Har du gjort dig tanker om f.eks. at investere i et kursus i Lean Six Sigma, bør du ikke tøve. Du kan nemlig vide dig sikker på, at du vil lære nyt, som kan gøre stor gavn for din forretning.

Heldigvis findes der flere udbydere af denne type kurser på det danske marked. Flere af dem tilbyder tilmed færdigproducerede kruser, man kan købe sig adgang til, så man kan lære, når man vil.

Ikke nok at lære - skal også implementeres

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere, at det ikke er tilstrækkeligt at lære om Lean Six Sigma. Din viden gør nemlig ingen forskel, hvis ikke den implementeres i din forretning.

Føler du ikke, at du kan finde tid til at lave de nødvendige implementeringer på egen hånd, bør du derfor overveje at sende en ledende medarbejder på kursus i stedet.

Dermed kan du sikre, at de relevante teknikker bliver anvendt i din virksomhed, mens du selv kan fokusere på de opgaver, du mener, der er vigtigere at udføre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.