Annoncørbetalt indhold

Julefest i juletøj: Sådan stjæler du billedet

pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Julen er ikke bare børnenes fest eller tiden, hvor vi går amok i mad og gaver. Det er også tiden, hvor man kan stjæle billedet og sætte stemningen med det vildeste juletøj.

Klæder skaber folk, er der et gammelt ordsprog, der siger. Klæder kan også skabe både stemning og humør – og det gør sig især gældende for juletøj. Der er flere måder, hvorpå du kan give den lidt ekstra julestemning, når det er jul – men det kræver, at juletøjet er helt i orden.

Pæn skjorte eller juleskjorte?

Skal du som mand være iført en pæn skjorte, eller er det den farverige og alt for kiksede juleskjorte, der skal findes frem, når du skal finde dit juletøj?

Har du ikke noget imod at være festens midtpunkt, eller være en der får smilene frem hos de øvrige gæster til julefesten, så er det på med juleskjorten.

Er du derimod lidt mere afdæmpet i din tøjstil, så kan et juleslips – måske endda med blinkende lys eller andre sjove features være et oplagt valg.

En julesweater hører sig til

Der findes bare de familier, hvor der næsten går konkurrence i den, når det handler om at finde den vildeste julesweater. Uanset om det er julemanden, Rudolf eller en snemand, der pryder forsiden på din julesweater, så kan du være sikker på, at det er en beklædningsgenstand, der får en kommentar eller to med på vejen, når du kommer ind ad døren og tager overtøjet af.

Vidste du, at den tredje fredag i december hvert år er den landsdækkende julesweaterdag? Så julesweaterne er faktisk blevet så populære, at de har fået deres egen mærkedag. Spørgsmålet er så bare, om du har din julesweater klar, eller om du skal stå udenfor denne festlige dag?

Bedårende julekjole

Mens mænd gerne må se lidt kikset og sjove ud i en juleskjorte eller julesweater, så er det næppe de fleste kvinder, der er vilde med ideen om at se lidt kiksede og komiske ud – især når hele familien samles.

I stedet er det julekjolerne og de flotte kjoler, der tit stjæler billedet her. Her kan en julekjole i julens farver være lige netop det, der skaber stemningen, når familien samles. Alternativt kan en mørk og ensfarvet kjole vælges, hvorefter den trylles om til en julekjole med lidt tilbehør.

Søde børn i juletøj

Forældrene elsker det, mens børnene, især når de bliver lidt ældre, er mindre begejstrede for det. Det handler selvfølgelig om juletøj til børn. Skal de have et ”åhhhr”, eller ”neeej, hvor ser du sød ud” med på vejen fra bedsteforældrene, så er juletøj til børn det oplagte valg i julen – uanset om det er juleaften eller til en julefrokost.

Har du husket nissehuen, slipset og de andre accessoires?

Prikken over i’et på et hvert sæt juletøj er og bliver tilbehøret. Så har du din nissehue, dit juleslips, noget julehårpynt eller andre juleaccessories på plads til julen?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.