Annoncørbetalt indhold

Hvordan finder man ud af, om man har rotter i kloakken?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mistænker du, at du har rotter i kloakken, er det vigtigt at handle på det, da det ikke er uden risiko. Når de bevæger sig rundt i kloaksystemet, er rotter rene bakteriebomber.

I værste fald kan det føre til, at du eller andre af boligens beboere smittes med en sygdom. Rotter kan overføre op mod 55 forskellige sygdomme til mennesker, hvorfor det er vigtigt at reagere på mistanken.

Men hvordan kan man finde ud af, om man har rotter i kloakken? Det kan gribes an på flere måder, men den bedste løsning, er at få udført en professionel TV inspektion.

Kan man selv lave en TV-inspektion af sin kloak?

Vil du gerne være sikker på, om der er rotter i din kloak, er du nødt til at hyre en specialist. Til trods for, at du gerne ville stå for det selv, kan det ikke lade sig gøre.

For at udføre en TV-inspektion er der nemlig behov for særligt udstyr, som ikke er billigt at anskaffe sig.

Hertil kræver det også, at man ved, hvad man laver, hvis man skal inspicere en kloak på denne måde. Derfor anbefales det naturligvis, at du overlader arbejdet til en specialist.

Hvad koster det at få udført en TV-inspektion?

Er du nået til den konklusion, at der er behov for at få udført en TV-inspektion af din kloak, er du sandsynligvis nysgerrig efter, hvad det vil koste dig.

De fleste autoriserede kloakmestre har en timepris på mellem 700 og 800 kroner. Eftersom en TV-inspektion som regel kan udføres på et par timer, vil prisen varierer mellem 1.400 og 1.600 kr.

Selvom det er ærgerlige penge at skulle betale, er de godt givet ud. Med TV-inspektionen kan du nemlig få vished for, om din kloak er plaget af rotter.

Har du fået din mistanke bekræftet?

Hvis du har fået din mistanke bekræftet, er næste skridt at sætte gang i rottebekæmpelse. Igen er det ikke noget, du selv skal stå for, men derimod overlade til en autoriseret kloakmester.

Der kan være behov for flere forskellige tiltag, når man skal bekæmpe rotter. Hvad der konkret skal til, kan bedst vurderes af en specialist, hvilket er årsagen til, at det skal udliciteres.

Desuden vil en autoriseret kloakmester også kunne hjælpe med at reparere eventuelle skader, der er blevet påført kloakken, eftersom rotter kan gnave sig igennem stort set alle materialer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.