Annoncørbetalt indhold

Gør hverdagen lidt sjovere med parkour

Pr-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Har du hørt om StreetX? Dette er et sted, som både kan undervise i parkour – men som ligeledes holder foredrag og workshops, som du med fordel kan udforske. Det hele handler nemlig om at kunne gøre en forskel hos den enkelte og fællesskabet, og der udbydes derfor forskellige muligheder for privatpersoner, virksomheder og institutioner.

Udfold dit eget potentiale

Har du nogensinde forsøgt dig med parkour? Streetx tilbyder undervisning i dette. Uanset om du ønsker at komme på hold eller derimod vil prøve med privatundervisning, kan det være, at dette er den rette sportsgren for dig, hvor du kan udfolde dit eget potentiale til fulde. Gennem fysisk aktivitet er der således fokus på det kropslige – men der er tillige fokus på det mentale, idet man skal løse nogle udfordringer via parkour. På denne måde kan parkour bruges som et værktøj til at se på udfordringerne med en løsningsorienteret tilgang, samtidig med at man får rørt sig en helt masse.


Bedre trivsel på arbejdspladsen

StreetX tilbyder imidlertid også workshops, som kan styrke arbejdsglæden i hverdagen. Glade medarbejdere, som trives, opnår ofte også bedre resultater, hvorfor det er til glæde for alle parter at investere i en god workshop for din virksomhed. På hjemmesiden kan du læse mere om, hvilke værktøjer der bruges i denne workshop, og hvordan alt dette skal implementeres i dit firma. Alle firmaer er naturligvis ikke forskellige, hvorfor der tages afsæt i hvert enkelt firma inden påbegyndelsen. Der laves blandt andet trivselsmålinger, så der kan laves en strategisk plan.

Styrk fællesskabet

Der tilbydes desuden også workshops på institutioner. Hvis dette kunne lyde interessant for dig, kan du med fordel læse mere om dette på hjemmesiden. Formålet er at udruste samtlige deltagere med en række værktøjer, som de kan bruge fremover. Endvidere er der også ture ud af huset, som ligeledes kan styrke deltagernes mentale- og sociale færdigheder. Det er vigtigt, at den enkelte deltager får en række værktøjer, som han eller hun kan bruge videre i livet. Forløbet kan foregå på flere måder – alt afhængig af situationen og behovet. Det er nemlig muligt, at forløbet foregår koncentreret over en begrænset periode, men det er ligeledes en mulighed, at det kommer til at strække sig over en længere periode i stedet. StreetX tilbyder således meget forskelligt – både til private personer, virksomheder og institutioner, hvilket betyder, at det kan være en stor fordel at udforske de mange forskellige muligheder, som der er at vælge imellem online.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.