Annoncørbetalt indhold

Brug betalingsservice til at betale af på dine lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du taget et forbrugslån, er det altid en god ide, at du sørger for at bruge betalingsservice til at betale af på lånet. Dermed er du sikker på, at du ikke kommer til at misse en betaling. Det ser nemlig rigtig dumt ud i forhold til din låneudbyder, at du gør det, og du kan selvfølgelig i det lange løb få problemer på grund af det. Det kan for eksempel være ved, at låneudbyderen registrerer dig i RKI eller Debitorregisteret.

Hos en låneudbyder som Ikano Bank, er det meget nemt for dig at registrere afbetalingerne hos Betalingsservice eller i deres system IBOX. Dermed bliver pengene trukket automatisk hver den første i måneden. Du kan derfor være sikker på, at du ikke kommer til at misse nogle af dem. Det er klart mere praktisk, end at du skal huske at overføre dem manuelt hver måned.


Sådan kommer du ud af RKI 

Har du lån penge, men ikke været i stand til at betale af på lånet, kan det være, at du er blevet registreret i RKI eller Debitorregisteret. Hvis du er det, vil du sikkert gerne ud af det hurtigst muligt. Når du er registeret i RKI, blokerer det nemlig for, at du kan tage andre lån, og at du kan købe noget på afbetaling.

Når du vil ud af RKI, handler det om, at du betaler gælden til dem, der har registreret dig der. Når du har gjort det, kan du bede dem om at slette dig. Det er derfor som udgangspunkt ikke så svært at blive slettet fra RKI, selvom det selvfølgelig kan kræve noget ekstra arbejde at skulle betale mere gæld af, hvis du ikke har pengene.


Hav altid afbetalingen for øje, når du låner penge 

Mange har primært fokus på, at de har mulighed for at få flere penge mellem hænderne, når de tager et lån. De tænker ikke over, at de også er nødt til at betale af på lånet igen. Men det er vigtigt at have styr på, hvordan du skal betale pengene for lånet tilbage, allerede når du tager det.

Derfor kan du også lige så godt tilmelde lånet til betalingsservice fra start af. Dermed er du sikker på, at du ikke kommer til at overse en betaling, og du bliver ved med at holde dig på god fod med dem, som du har lånt pengene af. Det er altid en fordel, særligt hvis du gerne vil låne flere penge af dem en anden gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.