Annoncørbetalt indhold

5 ideer til et uforglemmeligt firmaevent

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal jeres virksomhed holde et fedt firmaevent, kan evenbureauet Impact Group hjælpe med at opfylde alle jeres krav til en fed dag.

Det er også vigtigt at afstemme medarbejderne med aktiviteterne, så der er de bedste forudsætninger for, at alle har det sjovt.

Tag på skattejagt eller terrænløb

Er I en virksomhed med aktive medarbejdere, eller ønsker I at bidrage til medarbejdernes aktive livsstil, er der ikke noget så sjovt som en skattejagt, et terrænløb eller et orienteringsløb. Der er masser af muligheder

over hele Danmark for at tage medarbejderne med til en sjov dag og skabe et arrangement, hvor der er plads til sammenhold, teambuilding og sjov.

Grin sammen

Vil I skabe oplevelser, som medarbejderne vil snakke om i længere tid, er der ikke noget som et godt grin sammen. Hyr en komiker, tag i biografen eller tag i en forlystelsespark. Gode oplevelser med gode grin styrker fællesskabet og bringer meget god energi ind i forholdet mellem kollegaer og ledere. En komiker og en biograftur kan nemt gøres i samarbejde med andre arrangementer i løbet af dagen for eksempel en middag eller en gåtur. Forlystelsesparken er nærmere et heldagsarrangement, og her kan medarbejdernes familier også deltage.

Mad med mere

Vil I gerne give medarbejderne en god, intim oplevelse, hvor der er plads til, at de kan snakke sammen og lære hinanden bedre at kende, er der ikke noget, der gør det så godt, som en god middag. Uanset om I er til

Michelin eller en god burger, vil det at sidde sammen og spise unægteligt bringe jer tættere sammen. Der er mange muligheder med spisning – I kan spise i jeres eget domicil, på en restaurant eller i et selskabslokale, I booker til lejligheden. Skal arrangementet have lidt mere kant og en snært af samarbejde, kan I selv lave maden i mindre grupper – det er sværere end man tror og kræver et højt niveau af samarbejde.

Firmaevent med fagligt indhold

Ønsker I at skabe et firmaevent, hvor medarbejderne både kan komme hinanden nærmere, men også

bidrage til det faglige, kan I, i samarbejde med et eventbureau, arrangere en kreativ workshop eller en konference. Det er vigtigt at sørge for en god stemning, selvom indholdet er fagligt. Snak med et

eventbureau om gode idéer til at sparke den gode stemning i gang og finde på sjove aktiviteter. Det kan eksempelvis være at slutte dagen af i et Escape Room, hvor medarbejdernes samarbejde og evner til at tænke kreativt kommer på prøve.

Hold et brag af en firmafest

Firmafesten skal være årets fest, hvor alle medarbejdere kan slå sig løs og nyde sine kollegaers selskab. Det er ofte en større opgave at planlægge en firmafest, så her kan et eventbureau hjælpe med at få dagen til at gå op i en højere enhed. Her er der også mulighed for sparring om idéer, så du undgår kikses klicheer, men kan fokusere på, hvad der virker. Det er ofte god mad og sjov underholdning. Livemusik fra et band eller en DJ, der spiller op til dans, er altid et hit, og der er god mulighed for at finde nogen, der passer til stemningen på jeres firmafest.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.