Annoncørbetalt indhold

5 grunde til at bestille en maler i stedet for at male selv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er et stort job at skulle male et helt rum eller en hel bolig på egen hånd. Det er tidskrævende og besværligt, og man vil ofte ende med maling på gulvet. Det er naturligvis ikke umuligt at male selv - men nogle gange kan det give mere mening, at få professionel hjælp fra start.

Er der nogen fordele ved at bruge et malerfirma?

Der er naturligvis nogle fordele ved at lade et professionelt malerfirma klare malerarbejdet. Først og fremmest får du et flottere resultat, fordi disse malere kender til alle procedurer og kender konsekvenserne af hvert eneste valg. Dette er også med til at gøre processen betydeligt hurtigere, end hvid du selv havde stået med rulle og pensel - og dermed undgår du også selv besværet. Man skal ikke undervurdere den erfaring, en malermester har med sig. Det er en erfaring, der vil sikre en meget høj succesrate.


En malermester har altså mange fordele, og det er derfor ofte en god idé at bruge en, hvis man gerne vil have et flot resultat.

Hvad koster det at bestille en maler?

Der er ikke noget fast svar på, hvad det koster at bestille en maler. Det afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på det område, der skal males, type af maling og overfladebehandling. Derudover vil prisen også variere fra malerfirma til malerfirma. Nogle malere vil have en fast timepris, mens andre vil opkræve en pris pr. kvadratmeter. Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, kan du kontakte et professionelt malerfirma som maler Frederiksberg eller en malermester nær dig.

Skal jeg have noget specielt i huset, før maleren kommer?

Der er ikke noget specielt, du skal have i huset, før maleren kommer. Dog kan det være en god idé at have ryddet lidt ud, så der er færre ting der står i vejen, og som skal flyttes. Dette gør det nemmere for din malermester og mindsker risikoen for, at noget bliver ødelagt. Derudover kan det være en god idé at have dine møbler flyttet ud af rummet, eller eventuelt pakket ind i plastik eller lignende - alt efter hvor meget plads du har til rådighed. På denne måde undgår man at få maling på dine møbler og ting, som ikke skal have maling på sig.

Hvor lang tid tager det at få et hus malet?

Hvor lang tid, det tager, afhænger af husets størrelse, hvor mange vægge der skal males, og hvilken type maling der skal bruges. En tommelfingerregel siger, at det cirka tager en time at male en væg på 2-3 meter.

Dette vil din malermester dog kunne fortælle dig, inden det specifikke arbejde starter hos dig, så du har mulighed for at planlægge din hverdag ud fra disse oplysninger.'

Malertips til begyndere

Vil du give dig i kast med malerarbejdet udenom et professionelt malerfirma? Så er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

For det første så er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber. Dette vil sige en god pensel og en god roller. En god pensel kan gøre underværker for dit arbejde, og det kan være med til at give et mere professionelt udtryk.

Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du har den rigtige maling. Hvis du skal male en væg i stuen, så skal du have en anden type maling end hvis du skal male dine køkkenskabe. Dermed skal du altså forberede dig ordentlig inden du giver dig i kast med malerarbejdet. Det gælder også i forhold til at afdække de overflader, der ikke skal males.

Når alt dette er på plads, så kan du begynde at male. Husk dog lige på, at nogle overflader kræver flere lag maling end andre - eller også kræver de en primer inden brug af den normale maling. Sørg for altid at følge producentens anvisninger for brug af produktet. På den måde er du sikker på at få det bedste resultat ud af dit arbejde.


Derudover, når man begynder at male, skal man også være opmærksom på lyset. Lyset kan have stor indflydelse på farven, som malingen virker i. Sørg derfor for at teste malingen på en mindre overflade inden du giver dig i kast med at male hele væggen/overfladen. På den måde kan du se, om farven rigtig til lokalet, og du kan eventuelt justere lidt efter behov.

Der er mange gode grunde til at bestille en professionel maler, når det er tid til at male. Det kan være en stor opgave selv at skulle passe alt, og derfor kan det være en god idé at lade en professionel klare det hele for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.